Creativiteit is Ontspannen

Een van de redenen waarom wij massages geven is omdat je daar heel veel creativiteit in kwijt kan. Wij masseren op gevoel dus onze massages zijn elke keer een unieke ervaring voor onze cliënten, nooit twee keer hetzelfde. Creativiteit is ontspannen. Dus een massage is niet alleen voor onze cliënten ontspannend maar ook voor ons.

Tekenen

Massages geven is natuurlijk niet het enige waar wij onze ontspanning uit halen. Daarom leek het ons leuk om jullie een kijkje te geven in wat we nog zoal doen. Een van mijn hobby’s is tekenen. Ik ben geen professional maar het lukt aardig. Hieronder een van mijn creaties.

Schilderen

Nieuwsgierig als ik ben wilde ik laatst ook eens het schilderen proberen. Niet zo moeilijk dacht ik. Dus een paar kwasten gekocht en wat tubes verf. Viel dat even tegen! Heel anders dan met een potlood krabbelen. Maar na veel proberen en opnieuw beginnen is dit het resultaat geworden.

Misschien vinden jullie het leuk om een origineel en uniek Pura schilderijtje of een portret tekening te winnen en daarom nu deze actie. Hieronder kun je lezen wat je moet doen om kans te maken op het schilderijtje of een echte portret tekening van jezelf of iemand anders.

Om kans te maken op het schilderijtje doe je het volgende:

1: Like het bericht op Facebook en like onze Facebookpagina.
2: Deel het bericht en schrijf in je reactie “schilderijtje”.

Uit de deelnemers zullen wij op 21 Juli een winnaar loten. De winnaar maken we bekend via het Facebookbericht.

Om kans te maken op een van de 3 portret tekeningen doe je het volgende:

1: Reserveer voor 14 Juli een massage bij Pura Massage Geleen!
2: Like het bericht op Facebook en like onze Facebookpagina.
3: Deel het bericht en stuur in je reactie de foto van jezelf of iemand anders waarvan je de portret tekening wil laten maken.

Zorg ervoor dat je een hoge resolutie foto beschikbaar hebt. Deze is nodig om de tekening zo realistisch mogelijk te maken. Zeker de ogen zijn bij een portret tekening zeer belangrijk! Portretten van meerdere personen (bijvoorbeeld 2 kinderen) is alleen mogelijk met bijbetaling. Portretten van dieren zijn niet mogelijk. De portretten worden getekend op A3 formaat papier.

Uit de deelnemers zullen wij op 21 Juli de winnaars loten. De winnaars maken we bekend via het Facebookbericht. Let wel, het kan even duren voor de winnaars hun portret krijgen. Het kost erg veel tijd om deze te maken, zeker omdat ik het tussendoor moet doen. Het is daarom niet mogelijk hier een termijn aan te verbinden! Ik zal echter mijn uiterste best doen om ze zo snel mogelijk klaar te hebben.

Correspondentie of discussie over de uitkomst van het loten van de winnaars is niet mogelijk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.