Over mij

Resy Simonis
Massagetherapeute
Mijn naam is Resy Simonis, geboren in 1970 in Eijsden. Na het behalen van mijn MAVO diploma heb ik de opleiding voor tandartsassistente gevolgd. Na diverse omzwervingen ben ik in 2008 met veel plezier aan het werk gegaan bij Chiropractie Geleen als balie assistente en later als office manager.

Door allerlei klachten was ik jarenlang genoodzaakt regelmatig gebruik te maken van medicijnen waarvan ik vaak alleen maar zieker werd. Dit was voor mij een stimulans om me in de natuurlijke geneeswijzen te gaan verdiepen waar ik me een heel stuk beter bij voel. Bij de chiropractor zag ik dagelijks de voordelen en het effect van alternatieve geneeswijzen als er aanspraak gemaakt word op het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Langzaam maar zeker wilde ik zelf ook graag een op een met de mensen aan het werk om op die manier iets voor een ander te kunnen betekenen. Daarom ben ik begonnen met de opleiding voetreflexologie. Inmiddels vele cursussen en massages verder is mijn eigen praktijk een feit. Sinds oktober 2018 heb ik mijn baan opgezegd en richt ik mij volledig op Pura Massage en Essential Oils by Pura.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat u weer helemaal in balans komt en weer in uw eigen kracht komt te staan, waardoor u zich lichamelijk en geestelijk weer goed gaat voelen. Tijdens het consult maak ik gebruik van diverse technieken om te behandelen. Dit kan zijn healing, coaching, diverse massagetechnieken, voetreflexologie en de 100% natuurlijke, pure essentiële olie van Young Living om zo een nog beter resultaat te kunnen behalen.
Ik ben gespecialiseerd in rug-, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, slaapproblemen en burn-out.

De als klant staat bij mij centraal. Dat betekent dat je bij mij niet alleen terecht kunt voor een ontspannende voetreflex of massage maar zeker ook voor hulp bij klachten, zowel mentaal als fysiek. Mijn kenmerken:
• Hooggevoelig
• Empatisch
• Ruimdenkend
• Rustig
• Begripvol
• Positieve instelling
• Aandacht voor de ander
• Integer

Ik ben er trots op dat Pura Massage Geleen inmiddels vele cliënten heeft kunnen helpen om te werken aan hun herstel of om een moment van rust te creëren. Graag nodig ik je dan ook uit om kennis te komen maken in mijn praktijk en samen te kijken waarmee ik je van dienst kan zijn.

masseuse Geleen team PURA Massage Geleen