Essential

Oils by Pura

Informatie over essentiële olie 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina Essential Oils by Pura! Enige tijd geleden ben ik in aanraking gekomen met essentiële olie van Young Living. Ik heb een staaltje mogen uitproberen en was gelijk verkocht. Wat kan essentiële olie veel doen voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ik ben aan de slag gegaan met de oliën van Young Living. Waarom nu precies Young Living vraag je je misschien af, maar voor mij was dat uiteindelijk een logische keuze. Ik ben begonnen met olie van een ander merk en dacht olie is olie dat maakt niet uit. Nou dat was even heel fout gedacht van mij, er is heel veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende merken. Wat voor mij de doorslag gaf om met Young Living te gaan werken was het feit dat deze olie therapeutisch gebruikt kan worden. Inmiddels heb ik al heel wat recepten met succes uitgeprobeerd en sta ik nog elke keer verbaast over wat er allemaal mogelijk is. De mogelijkheden zijn oneindig wat ook al blijkt uit de slogan van Young Living:

“There is an oil for that”.

Griep, verkoudheid, stress, hoofdpijn, buikpijn, exzeem, koortslip, zomaar een paar voorbeelden waar je met essentiële olie iets tegen kunt doen. Maar ik maak tegenwoordig ook mijn eigen verzorgingsproducten en poetsmiddelen, gewoon omdat ik dan weet wat ik op mijn huid smeer, het is puur natuur en zo leuk en eenvoudig om te doen. Ook tijdens de massages en voetreflexologie maak ik gebruik van de olie, soms doe ik ze dan in de diffuser en soms verwerk ik het in de massageolie.

 

Reactie van een enthousiaste klant:

 

In verband met regelmatig terugkerende hoofdpijnklachten waarover ik Resy vertelde, heeft zij mij een eigengemaakt oliemengsel aangeboden om uit te proberen. Met verbluffend resultaat. Als ik hoofdpijn krijg, breng ik zo snel mogelijk wat van het mengsel aan in mijn nek, achtermijn oren en soms wat in de hals. Negen van de tien keer zakt de hoofdpijn dan snel weg. Nooit eerder heb ik zo’n “huismiddeltje” gekregen waarbij de resultaten net zo goed waren. Ook reguliere medicijnen als paracetamol werken minder goed en minder snel dan mijn wondermiddeltje zoals ik het inmiddels noem. Het is een geruststelling dat ik nu zo’n goede remedie heb omdat ik nu het gevoel heb “de baas te kunnen zijn” over mijn hoofdpijn. Het is de moeite van het proberen zeker waard! RM

 

Is jou interesse gewekt en wil je een mindswitch maken naar een gezonde levensstijl, dan wil ik je graag meer vertellen over de essentiële olie van Young Living. Regelmatig worden er informatie ochtenden of middagen gehouden waar je gratis aan kunt deelnemen.

De info momenten worden gegeven bij Pura Massage Praktijk, Bruinkoolstraat 5 in Geleen. Wil je liever gastvrouw/heer zijn en informatie bij jou thuis krijgen, zodat je samen met familie of vrienden de ommekeer voor je gezondheid kunt maken? Ook dat is zeker mogelijk. Stuur dan een email naar yleobp@gmail.com

 

Via deze link kun je op mijn persoonlijke pagina bij Young Living rondkijken. Je kunt jezelf hier gelijk aanmelden. Heb je liever hulp van mij kan dat uiteraard ook.

https://www.myyl.com/essential-oils-by-pura

Vergeet ook niet het gratis E-book Essentiële olie aan te vragen!

 

Essential Oils by Pura

Image module

Online contact formulier

Vragen over essentiële olie? Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.