Essential

Oils by Pura

Informatie over essentiële olie 

Nog elke dag verbaas ik me over de mogelijkheden van essentiële olie. Tijdens de massages wordt er gebruik gemaakt van essentiële olie, in de diffuser en/of in de massage olie. Ik gebruik het merk Young Living.  Deze olie kan therapeutisch gebruikt worden omdat het 100% puur is, zonder toevoegingen. De olie werkt op het fysieke lichaam en op emotionele klachten. Met een flesje olie van topkwaliteit heb je het beste van de natuur in handen. Essentiële olie werkt supersnel, is gemakkelijk in het gebruik, het is betaalbaar en is een puur natuurproduct. Aangezien we in ons leven in aanraking komen met zo’n 185.000 verschillende chemische en ongezonde producten in aanraking zijn de oliën zeker een aanwinst voor je gezondheid. Elke olie heeft meer dan 100 zeer krachtige eigenschappen die jouw gezondheid kunnen ondersteunen.

 

Reactie van een enthousiaste klant:

 

In verband met regelmatig terugkerende hoofdpijnklachten waarover ik Resy vertelde, heeft zij mij een eigengemaakt oliemengsel aangeboden om uit te proberen. Met verbluffend resultaat. Als ik hoofdpijn krijg, breng ik zo snel mogelijk wat van het mengsel aan in mijn nek, achtermijn oren en soms wat in de hals. Negen van de tien keer zakt de hoofdpijn dan snel weg. Nooit eerder heb ik zo’n “huismiddeltje” gekregen waarbij de resultaten net zo goed waren. Ook reguliere medicijnen als paracetamol werken minder goed en minder snel dan mijn wondermiddeltje zoals ik het inmiddels noem. Het is een geruststelling dat ik nu zo’n goede remedie heb omdat ik nu het gevoel heb “de baas te kunnen zijn” over mijn hoofdpijn. Het is de moeite van het proberen zeker waard! RM

 

Is jou interesse gewekt en wil je een mindswitch maken naar een gezonde levensstijl, dan wil ik je graag meer vertellen over de essentiële olie van Young Living. Regelmatig worden er informatie ochtenden of middagen gehouden waar je gratis aan kunt deelnemen. Vooraf graag aanmelden per email, het doorgeven van je naam en met hoeveel personen je komt is voldoende: yleobp@gmail.com

 

De info momenten worden gegeven bij Pura Massage Praktijk, Bruinkoolstraat 5 in Geleen.

Op onderstaande data vertel ik je graag meer over essentiële olie van Young Living:

  • Woensdag 21 augustus om 19.00 uur
  • Maandag 26 augustus om 10.00 uur
  • Vrijdag 30 augustus om 14.00 uur
  • Dinsdag 3 september 11.00 uur
  • Donderdag 12 september om 14.00 uur
  • Dinsdag 17 september om 14.00 uur
  • Donderdag 26 september om 11.00 uur

Lukt het je niet om op een van deze datums aanwezig te zijn, stuur me dan een email, ik plan graag een andere datum en tijd in overleg. Ook bestaat er de mogelijkheid om de informatie bij jou thuis te geven zodat je samen met familie of vrienden de ommekeer voor je gezondheid kunt maken.

 

Het essentiële oliën verhaal van Young Living begint in 1993. Gary Young richtte in dat jaar zijn eerste kruidenboerderij en distilleerderij op. Hij was al op de hoogte van de kracht van etherische oliën, maar de kwaliteit van de beschikbare oliën varieerde sterk. Gary Young wist dat zuivere etherische oliën fantastische resultaten kunnen geven, maar de (vaak) bewerkte of aangelengde oliën op de markt leverden deze resultaten niet.

Young Living heeft hier verandering in gebracht. Gary kocht meer landbouwgrond in Utah en Idaho en begon met het kweken van lavendel, pepermunt, melisse, salie en andere kruiden. De vraag naar zuivere etherische olie nam toe en dat spoorde hem aan om de grootste, en technologisch meest geavanceerde, distilleerderij in Noord-Amerika op te zetten. Tegelijkertijd ontwikkelde hij baanbrekende normen en standaarden die de kwaliteit en zuiverheid van de oliën garanderen.

 

Young Living is uitgegroeid tot wereldleider in etherische oliën en welzijn.

 

Essentiële oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen.
Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie, koudpersen of het tappen van hars, zijn heel krachtig en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje essentiële olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen.

De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

 

Moderne leefstijlen zorgen niet altijd voor optimaal fysiek welzijn. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en teveel vervuiling om ons heen kunnen het lichaam uit balans brengen en je energieniveau doen dalen. Supplementen met etherische olie kunnen die balans opnieuw herstellen.

 

Etherische oliën zijn krachtige geschenken uit de natuur en vaak sterker dan verwacht.

 

 

Verzorging voor je huid en haar

Verban mogelijk schadelijke ingrediënten uit je verzorgingsroutine en herontdek je natuurlijke gloed. Essentiële oliën kunnen je een frisse uitstraling geven, ouderdomskenmerken verzachten en je haar voeden. Met de huid- en haarverzorgingsproducten, met enkel natuurlijke ingrediënten, is het makkelijk om iedere dag van de kracht van de essentiële olie te profiteren.

 

Reinig je huis

Ben je bang dat je schoonmaakmiddelen niet zo schoon zijn? Op etiketten van veel producten, waaronder ontsmettingssprays, handzeep en tandpasta, staan schadelijke ingrediënten. Onderzoek toont steeds vaker aan dat deze ingrediënten zelfs in kleine hoeveelheden schadelijk kunnen zijn. Vind je dat je gezin beter verdient? Young Living vindt dat ook. De Thieves Home lijn bestaat uit veilige alternatieven voor alledaagse producten.

 

Multivitaminen

Iedereen weet hoe belangrijk gezonde voeding is. Helaas staan drukke agenda’s een gezond voedingspatroon tegenwoordig vaak in de weg. Hierdoor heb je vaak weinig energie, werken je spijsvertering en immuunsysteem niet meer optimaal en heb je de mentale helderheid niet die bij een uitgebalanceerd dieet horen. Voeg vitaminen en mineralen toe aan je leven met multivitaminen met etherische oliën en voedingsstoffen.

 

Creëer spiritueel bewustzijn

Wierook en essentiële oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn met meditatieve, versterkende etherische oliën.

 

Etherische oliën kunnen lichaam, geest en ziel helpen ontspannen.


 

 Seed to seal garantie, standaarden van hoge kwaliteit

 

Miljoenen mensen van over de hele wereld hebben de voordelen van etherische oliën ontdekt. We zijn toegewijd aan het opstellen en behouden van een toonaangevende standaard in onze industrie. We zijn trots op ons uitgebreid aanbod aan etherische oliën en plantaardige producten op basis van etherische oliën. Deze producten geven je het beste uit de natuur volgens de standaarden van ons Seed to Seal programma.

Young Living handhaaft een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. Onze Seed to Seal standaarden zorgen ervoor dat je met elke etheriche olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur, ons leiderschap op de markt en ruim twee decennia innovatie. Het resultaat? Een eindproduct waarvan je zeker weet dat het ontwikkeld is volgens de drie pilaren van Seed to Seal – inkoop, wetenschap en standaard.

Young Living baant de weg voor ieder ander bedrijf dat etherische oliën produceert door processen te ontwikkelen die onze planeet beschermen en resulteren in de hoogste kwaliteitsstandaarden.

 

 

Essential Oils by Pura

Image module

Online contact formulier

Voor meer informatie kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen

*

*